Älskar dig

i 11 månader har mitt hjärta tillhört dig.

Zebra

Det kommer snart fler bilder från Thailand och bilder på allt jag köpt! Men så länge måste jag visa mitt älsklingsköp = zebrabikinin

Lite bilder ifrån Thailand

Riktigt skön semester med bra sällskap, god mat och sjukt varmt (35 grader i skuggan är till och med för mkt för mig) Men jag höll mig mest i vattnet och äntligen tog jag Open Water Diver, så nu är jag en PADI :D.  Men ja vi bodde på ett riktigt mysigt hotell vid vattnet i Krabi, åh fy jag vill tillbaka.

Thailand next!



Nu är allt färdigpackat och jag har sjukt mycket resfeber! Det ska bli riktigt härligt att komma till Thailand med pojkvännen och familjen. Först blir det Bangkok, Krabi, troligen koh Ngai och sen Krabi igen.  Btw så fick jag reda på att jag har fått sommarjobb på Apoteket. Det är typ nio veckor - hela sommaren, men jag måste ha pengarna så glad ändå.

Ses om 2 veckor Sverige


Spanien var awesome

Benalmadena var riktigt nice, det blev mkt shopping, värme, mat och bus på kvällarna! Felicia, Andrea och jag bodde hos en riktigt gullig familj, fast de kunde typ ingen engelska... men efter ett tag kom man in i det, och nu är vi riktigt grymma på spanska. Förhoppningsvis så åker vi ner och besöker dem igen efter studenten.

Spanien next

Vi gick vidare till semifinal så det blir matcher imorgon också, men då sitter jag i Benalmadena i Spanien.  De får helt enkelt klara sig utan mig. Men ja vi ska till Spanien med skolan, samling 02:50 inatt... Så hörs om en vecka, Hasta pronto. 

Lund

Efter skolan blev det Nova Lund med pojkvännen. Köpte en byxdress, bikini och en underbar skinnjacka på Topshop :D haha överlycklig. Imorgon ska jag upp halv 6 för att spela DM i malmö med laget, så sovtime nu.

Hon lyckas alltid...

Mamma kommer springandes upp och säger dem ringde från skolan och sa att hela skolan brann upp inatt.. Jag blev ju sjukt glad, för vill gärna slippa mitt geografiprov idag. Sen skrek hon haha det är 1 April! helvete tänkte jag..  


RSS 2.0