Vi reser

Idag drar Megan och jag till Linköping och sen vidare till Stockholm! Vi är galna...

Det var på tiden..

Äntligen är fotostudion klar och  jag är riktigt nöjd. Nu vill jag bara börja fotografera!

sportlov

Riktigt nice att det är sportlov!
snart kommer Filip och Carl eftersom jag behöver starka killar som kan bära ner min brors garderob, eftersom imorgon kommer pappa och monterar upp min fotostudio och då måste rummet vara tomt :D

torsdag

äntligen dags för innebandyträning

sleepy

Gjorde psykologiprovet idag, så inga mer prov nu och det känns underbart.

vi är ju riktigt söta..

Idag är det alla hjärtans dag, så därför blir det lite extra mys med Filip. Fast först blir det träning och träna bort de miljoner kalorier som man fick i sig under helgen.

solig lördag

Nu ska jag ut och övningsköra i det fina vädret, och sen ikväll blir det lagfest i Bjärnum.

fredag (Y)

Hade en lektion idag (spanska) och sen blev det stan med Essie och Lovisa, där vi åt väldigt nyttigt.. haha jaja bara fredag en gång i veckan ju! Nu blir det fredagsmys med Filip.

nea

jag älskar mitt elefanthalsband, och jag älskar att det sakta men säkert börjar bli vår

Kina next

Idag reser min bror tillbaka till Shanghai, så nu ser jag inte honom på väldigt länge :( Jag kommer troligen fälla några tårar som vanligt haha.


 

dagens i-landsproblem..

Jag hade bestämt mig för 1 månad sen att beställa denna bikinin från H&M, men hela tiden tog den slut, slut och ännu mer slut, men idag fanns den äntligen i storlek 36. Klantig som jag är så lyckades jag beställa två st, för hade både bett min pojkvän och min mamma att beställa,  haha men som tur är gick det att avbeställa, så nu får jag den vecka 14, precis innan jag åker till Thailand, Nice!

mums

mamma fyllde år igår så vi firade henne med presenter och massa våfflor, oerhört gott! och idag mår jag bättre, fast fortfarande ont i halsen men förhoppningsvis så släpper det tills träningen imorgon.

sjuk

Jag vaknade med feber imorse, och hela dagen har jag legat nerbäddad i sängen och tröstat mig med Ben & Jerry glass haha. 

onsdag

Megan har tagit körkort, körkort, körkort :D 
Själv så går körningen sådär, hmm måste börja ta tag i den snart..

vi är rätt så snygga

Andrea och jag hade lite kul i skolan idag.. när vi egentligen borde ha pluggat på geografiprovet...

RSS 2.0