vad fan händer med klimatet?

Det känns jätte bra att det har varit jordskred i Krabi, översvämningar i stora delar av Thailand och 16 grader kallt i Bangkok. Haha helvete jag tror fan jorden går under 2012...

en helt okej onsdag

Spelat pjäs: Cleopatra och Antonius - gick sjukt bra..haha, och sen gjort psykologiprov. Nu ska jag baka kakor så det smäller!

Trysil

Vi hade det riktigt skönt i Norge med strålande sol, riktigt bra backar och bra sällskap. Jag längtar redan tills nästa skidsemester.



Trysil next

Nu åker vi till Norge! Ska bli riktigt skönt att äntligen få åka skidor, och  få slippa omvärlden i en vecka

Feels like I am floating, leaves my body glowing

Jag packar inför Norge och försöker plugga samtidigt.. och idag är jag smått sur eftersom snön har kommit tillbaka.

Who's gonna shoe your pretty little feet?

Jag älskar mina skor och jag älskar att det börjar bli vår.

Ge mig värme.

Gick till rektorn idag och bad om ledigt, jätte rädd tjej haha... men jag fick faktiskt ledigt, så nu har jag kommit fram till att jag kommer vara borta 1 månad totalt i vår, först Trysil sen Spanien och tillslut Thailand. Man kan inget annat än gilla läget.

Helgen

Helgen har varit sjukt stressig, men väldigt rolig - spelat två matcher, varit ute och busat med Nellie och Essie, fotograferat på en fest i Kristianstad, ätit ute och myst med pojkvännen, övningskört och nu tyvärr måste jag plugga som en jude.

trötter

Jag har varit på FN-rollspel i Kristianstad hela dagen lång, och likadant blir det imorgon och övermorgon.
Intressant och kul fast det tar på krafterna, så nu ska jag bara läsa några resolutioner till och sen krypa ner i sängen
Jag har varit på FN-rollspel i Kristianstad hela dagen lång, och det blir det också i morgon och övermorgon. Intressant och kul fast det tar på krafterna, så nu ska jag bara läsa några resolutioner till och sen krypa ner i sängen.

Dagens låt


N e a

Kvällens match sluta med  4-3  till oss, riktigt skönt att slå Råbocka. och nu ska jag krypa ner i sängen med min dator och fortsätta redigera lite bilder, och sen blir det troligen lite film. 


I'm addicted and I just can't get enough

Denna lördag känner jag mig full av inspiration eftersom solen skiner för fullt! Så det har bara blivit en massa tid i studion, och snart ska jag få fotografera Jossans nya frisyr (Y) och sen ikväll blir det bus med tjejerna.




huvudvärk på allt just nu

Alla jävla mediciner smakar som lakrits och turkisk peppar = bläää döda mig långsamt.

hemma i skåne igen..

Vi kom hem sent söndagskväll - helt slut i kroppen och galet mycket skoskav.

Men resan var riktig great och vi träffa mycket trevligt folk. Och det blev ju en del shopping och festande. Men tyvärr tog vi inga bilder, vilket vi ångrar men jaja sånt e livet :(
istället blir det en bild på mitt nya linne ifrån jc - me like.

RSS 2.0