Neni

Gårdagen bestod av fotografering med Freja och afrikansk dans. Hon där Freja kan allt röra på höfterna haha!

Filip

I hela 15 månader har du varit min

new shoes

var i malmö i lördags och köpte två par underbara höst/vinter skor.

kQR_Tl on Make A Gif, Animated Gifs

nollningen

Eftersom vi är treor nu så var det äntligen vår tur att få nolla ettorna. Riktigt roligt hade vi, och man njöt verkligen av att få ge igen haha.



shorts & väska

Handlade en del i Prag och i Köpenhamn, och tänkte visa mina två absoluta favoritinköp. Köpte båda på Urban Outfitters (bästa affär som finns). Bilder på dem andra inköpen kommer upp senare. 

trams

Idag har varit en sån där konstig dag där allt har bara gått åt skogen. Skoldatorn har cpat, en fågel satt fast i vårt kylskåp (är livrädd för fåglar haha), och min sista lönelapp kom med posten idag, och den var mindre än jag väntat. Tack och lov ska jag snart träna så jag kan få ut min ilska.

Stockholm

Varit uppe i Stockholm hela helgen med Megan, freja och josefin. Och ja man får nog säga att detta har varit den galnaste helgen någonsin. Vi har haft det jävligt roligt, fast det har varit rätt så mkt kaos och allt för lite sömn. Men så blir det ibland när det blir för mkt av det goda.

Hovdala

Var ute och fotade med Filip häromdagen. Vi åkte ut till Hovdala och fotade bland söta får, fast jag tyckte mest dem var läskiga.

Prag

Hemma nu efter en mycket rolig vecka i Prag. Vi vann gruppspelet, och sen var vi obesegrade tills vi förlorade med 1-0 mot några elitsoldater från gamla Sovjetunionen..Men ja det gjorde att det blev mer festande och shopping.

Ses om en vecka!

Här kommer tre bilder ifrån Elins 18års fest i helgen, har en del galna videor därifrån haha, (för galna för att få visas)
Men nu ska jag börja packa! Åker först till Köpenhamn i två dagar, och sen flyg till Prag för innebandycup. Det kommer bli galet, och ja vi kommer vinna allt trallala.

Freja

Igår var det Frejas tur att bli fotograferad. Blev väldigt många bra bilder, och här är några smakprov :)

RSS 2.0